Prijavi se preko RSS-a RSS Feed
Magazin sa uzvičnikom

2 Cellos u beogradskoj Areni

Sve popularniji duo violončelista, Luke Šulića i Stjepana Hausera, koji su u kratkom roku postali planetarno poznati, nastupiće 28.decembra u Beogradu, i pokušati napuniti čuvenu Arenu. U to se ne sumnja pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da 2 Cellos svakim danom imaju sve više obožavaoca širom sveta.

Karte su u prodaji, i vlada velika zainteresovanost, jer su ovi mladi talenti pokazali izuzetno umeće na violončelu i naravno – svi ih žele uživo čuti i videti. Sve je počelo kada su na You Tube postavili snimak svoje obrade čuvene pjesme “Smooth Criminal” Majkla Džeksona, koji je ubrzo postao prava senzacija, i za samo dve nedelje dobio preko 5 miliona pregleda. Ubrzo su usledili pozivi na sve strane, intervjui, izjave, ugovoreni nastupi, a dva događaja koja su im doslovno promenila živote bili su potpisivanje ugovora sa izdavačkom kućom Sony Masterworks i poziv Eltona Džona da mu se pridruže na njegovoj svetskoj turneji. Sve ostalo je istorija.

Ukoliko i vi želite da budete deo ove sjajne priče i prisustvujete energičnom koncertu ovih virtuoza, svoje karte možete kupiti po cenama od 1500,  2200, 2500, 28003300 dinara.

Ostavi komentar »